3 april 2009

Hoe zie je er in de hemel uit?

Categorie: Vragenvuur — Desiree @ 17:59

In de hemel heb je geen lichaam nodig. Dus “je bent” is in principe gewoon voldoende.

De ene keer keek ik naar beneden en zag, dat ik inderdaad wel een “lichaam” had, maar dat zag ik dan doordat ik een soort wit, transparant gewaad droeg.

Meestal is het zo, dat het er gewoon helemaal niet toe doet, wat je aanhebt. Dat zie je dus ook niet. Je hebt met iemand te maken en daar weet je alles van wat nodig is. Dat is trouwens heel erg prettig, dat een ander je helemaal kent, zoals je bent.

Maar in een andere bde droeg ik iets met een capuchon eraan. Wat ik verder aan had, dat deed er dus weer helemaal niet toe, maar de capuchon had een functie en die weet ik dus wel te herinneren.

Ook in het huis in de bde “Kopenhagen”, was er in het huis niets aanwezig, behalve de dingen die echt een functie hadden, terwijl ik wist, dat alles er was…

En in de bde “Gezin met 13 kinderen” kwam er ook alles wat nodig was bij, maar op het moment dat het een functie kreeg.

Ik merk wel, dat ik zelf nu ook niet meer let op wat iemand aan heeft; ik zie het soms wel, maar het is niet waar ik in eerste instantie op let. Voor mij zijn de ogen belangrijker geworden, omdat je daar vaak veel in kunt aflezen. En als iemand er leuk uitziet, dan zeg ik dat vaak ook, maar het is gewoon niet belangrijk, wat dus niet hetzelfde is, dat ik geen aandacht zou besteden aan hoe ik me nu kleed. Dat is voor hier wel belangrijk en daarom pas ik me daar ook in aan.

Maar ik ga iemand niet beoordelen op zijn uiterlijk. Dan mis je heel veel!

Als je in iemands ogen kijkt, dan zie je iemand makkelijker zoals Jezus hem of haar ziet en dat maakt alles anders.

Daar kun je mensen ook heel erg mee helpen, omdat je kunt laten merken, dat je hen ziet, écht ziet. En dan kunnen mensen soms echt helemaal openbloeien. En dat is genieten! En vaak heb je er dan nieuwe vrienden bij!

Geen reacties »

Nog geen reacties.

RSS-feed voor reacties op dit bericht. | TrackBack URI

Laat een reactie achter

XHTML (U kunt de volgende tags gebruiken):
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> .

*