9 februari 2011

Akiane; haar leven, kunst en poëzie

Categorie: Boeken over BDE — Desiree @ 11:22

Dit boek gaat niet over een bde, maar over een meisje wat vanaf haar 5e jaar prachtig tekent en later schildert.

Ze is geïnspireerd door God.  Ze heeft intensief contact met Hem en daarover maakt ze prachtige schilderijen en later ook gedichten. Ze heeft ook een schilderij gemaakt over beren en dat raakte mij erg, omdat ik zelf ook tijdens een van mijn bde’s samen met ook zo’n 10 beren door het water liep; even diep als zij schilderde.

En wat mij ook heel erg raakte, was dat de beren niet nat waren, terwijl ze dat wel zouden moeten zijn in onze wereld. Mij viel in mijn bde ook op, dat die beren uit het water direct weer droog waren,..

De inleiding in het boek, een kort overzicht van haar leven, is ook erg mooi om te lezen. Ze komt uit een gezin waarvan de ouders niet geloven en zelfs nooit over God gesproken hadden. Toch begint ze zelf over God te praten en voelt ze dingen heel goed aan.

Ze heeft ook een website, waar je de schilderijen kunt zien. www.artakiane.com

Geen reacties »

Nog geen reacties.

RSS-feed voor reacties op dit bericht. | TrackBack URI

Laat een reactie achter

XHTML (U kunt de volgende tags gebruiken):
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> .

*