21 januari 2011

Een nieuw begin

Categorie: Schilderijen — Desiree @ 14:44

Een schilderij uit de serie “schilderen vanuit je hart”

Dit schilderij maakte ik in Januari 2011. Het thema was daarom een nieuw begin.

Voor mij word dit een bijzonder jaar, omdat ik eindelijk voor mijn ernstige burn-out behandeld ga worden.

Afgelopen jaren werd ik steeds wanhopig, omdat ik maar geen hulp kreeg en kon vinden, niemand begreep wat er met me aan de hand was, maar ik bleef maar uitgeput en heel veel lichamelijke klachten houden.

Daardoor voelde ik me op slot en daarom schilderde ik een sleutelgat in het groen, omdat er groen licht is gekomen om te gaan behandelen. De sleutels er omheen staan symbool voor al mijn pogingen om een passende sleutel te vinden.  En als je door het sleutelgat kijkt, dan zie je licht, wat symbool staat voor de ruimte, hoop, toekomst… er is licht in zicht… en het anker is het symbool voor  hoop, hoop op herstel!

Geen reacties »

Nog geen reacties.

RSS-feed voor reacties op dit bericht. | TrackBack URI

Laat een reactie achter

XHTML (U kunt de volgende tags gebruiken):
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> .

*