7 juli 2010

Viooltjes

Categorie: Mooie berichten — Desiree @ 14:54

Sinds mijn BDE in de Herberg, ben ik gek op viooltjes en dan in het bijzonder de paars/witte met een geel hart.

Paars is sinds die tijd mijn favoriete kleur. Omdat ik kort na die BDE zou gaan verhuizen, moest ik o.a. behang uitzoeken voor onze slaapkamer. Ik koos voor paarse gordijnen en behang met allemaal viooltjes erop! En op onze zoektocht naar wat meubels, vonden we eindelijk een bed, wat we heel erg mooi vonden; het was een “hemelbed”….

Een paar jaar later las ik een boekje met verhalen van mensen die rondom een overlijden bijzondere dingen meemaakten. Eén van die verhalen ging over een man die bijna stierf, die tegen zijn vrouw zei; “oh, ruik je dat…. viooltjes…. en die kleur…. diep paars…..

Dat raakte mij heel erg, omdat ik dus precies ook die dingen uitgekozen had, die die man bij zijn overlijden al zag….

Dus  hierbij een foto van viooltjes!

Geen reacties »

Nog geen reacties.

RSS-feed voor reacties op dit bericht.

Laat een reactie achter

XHTML (U kunt de volgende tags gebruiken):
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> .

*