6 juli 2010

Hoe ben je van binnen en hoe van buiten?!

Categorie: Schilderijen — Desiree @ 17:50

Dit schilderij is uit de serie “schilderen vanuit je hart”

We kregen een schildersdoek en mochten bij dit thema vanuit ons hart uiting geven aan hoe dat voor ons is.

Door mijn BDE’s voel ik binnenin mij nog steeds die enorme LIEFDE, LICHT, VREUGDE en BLIJDSCHAP. In het dagelijks leven kan ik die helaas vaak niet kwijt. Daarom is er bij mij een duidelijke overgang te zien in hoe ik van binnen ben en hoe ik me van buiten voel. De buitenkant is paars; de kleur van de vrede, omdat ik er op zich wel vrede mee heb, dat het zo is. Maar ik heb op de overgang van het geel naar het paars een gouden draad geplakt, omdat waar mijn binnenkant wel kontact kan maken met anderen, dat “GOUD” voor mij is.

Daarom wil ik via dit schilderij laten zien, dat er vanbinnen vooral tranen van vreugde, geluk én verdriet komen. De tranen heb ik uitgebeeld, d.m.v. de kralen die uit het midden, het hart, komen.

De cirkel is niet netjes rond, omdat ik ook wilde aangeven, dat het prima is, om niet “volmaakt” te zijn; dat we gewoon onszelf mogen zijn… Voor elkaar én voor God.

Geen reacties »

Nog geen reacties.

RSS-feed voor reacties op dit bericht.

Laat een reactie achter

XHTML (U kunt de volgende tags gebruiken):
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> .

*