13 november 2009

Herdenken BDE

Categorie: Familie — Desiree @ 09:46

Vandaag herdenk ik, dat ik 6 jaar geleden mijn BDE in de Herberg heb gehad.

Omdat mijn kinderen vandaag niet allemaal thuis zijn, “moesten” we gisteravond bij mijn dochter op haar kamer komen, omdat ze iets voor ons had. We gingen dus met zijn 5-en naar haar kamer.

Daar kreeg ik een hele mooie brief van haar, die ze geschreven had;

Lieve geweldige moeder van ons!

Vandaag herdenk je je BDE en daar wilden we toch even wat aandacht aan besteden, omdat het ook voor ons een heel belangrijke gebeurtenis is. Het hele gezin is erdoor veranderd.

Jij koos voor ons in plaats van een rustige plek in de hemel waar je nooit meer pijn zou hoeven voelen.

We zijn je echt ontzettend dankbaar dat je bent gebleven, want ons leven is er positief door veranderd. Je hebt ons een goed voorbeeld gegeven en altijd naar ons geluisterd als we ergens mee zaten. Je bent er altijd voor ons geweest, zelfs tijdens de BDE. We zijn nu veel zelfstandiger en staan sterker in het leven door de wijze lessen die je ons hebt geleerd.

We hopen heel erg dat je genezing mag ontvangen en je toch nog op een fijne en fitte manier op aarde mag zijn, voordat je weer terug gaat naar onze Lieve Papa. Als je weer bij Hem bent, geef Hem dan maar een hele dikke knuffel van ons. Wij komen hem later zelf wel geven, als het onze beurt is om naar Hem toe te gaan.

We hopen van harte dat er een dag komt dat we met zijn zessen weer samen komen, maar dan in de hemel. De zesde persoon is Tweety (onze parkiet). Ook zij heeft een plekje in ons hart. Voorlopig leven we nog gezellig met zijn zessen op aarde en proberen we er iets heel goeds van te maken. We bereiden ons voor op het geweldige leven hierna. Hoewel we denken dat we soms zelf een stukje hemel op aarde creëren als we verbondenheid hebben met elkaar.

Mam, we willen je echt heeeel erg bedanken voor alles wat je hebt gedaan! Je vertrouwen in God, de moeite om ons te begrijpen en het luisterende oor dat nooit gesloten was, omdat je geen zin meer had. Ik weet niet of je enig idee hebt hoe ontzettend belangrijk dat voor ons is (geweest) en of je door hebt dat we daardoor veel mooiere mensen zijn geworden, dan we zouden zijn geworden als jij niet meer bij ons was.

Als er 1 geschenk is dat ik je het allerliefst wil geven en je nog niet hebt, dan is het minstens 1 dag zonder pijn en verdriet. 1 dag dat je helemaal gezond bent en kunt genieten als een fitte 20-jarige. Helaas kan ik dat niet zomaar geven, maar wel kan ik voor je bidden en je een klein geschenkje geven.

De Rozen

Deze 3 rozen zijn van alle 3 je  kinderen.

Omdat we zoveel van je houden.

De rode kleur heet “Passion”en dat vonden we wel toepasselijk, omdat jouw passie voor God zo ontzettend groot is. Ook betekent “passie”  “het laatste lijden van Jezus” en nou hopen wij ook van harte dat dit het laatste jaar van jou lijden is voor jou!

(bij het lezen  van deze tekst “tot aan die dag… ” luisteren (uit Opwekking)

Geen reacties »

Nog geen reacties.

RSS-feed voor reacties op dit bericht. | TrackBack URI

Laat een reactie achter

XHTML (U kunt de volgende tags gebruiken):
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> .

*