7 augustus 2009

De Uitnodiging

Categorie: Boeken over BDE — Desiree @ 09:50

DE UITNODIGING

Dit is een prachtig boek over hoe God is. Het is een bestseller en ik vond het zelfs bij de Tesco in Slowakije in het Slowaaks vertaald, waar ik op dit moment op vakantie ben. (nou, eigenlijk in Hongarije, maar heel dicht bij de Slowaakse grens)

Het boek bevat heel veel inzichten, die ik zelf ook uit mijn BDE’s herken. Dat is zo heerlijk om te lezen! God is écht goed en Hij is anders dan wij in onze religies hebben aangeleerd.

Het boek nodigt eigenlijk uit, om opnieuw met God te leren kennismaken op een open en relationele manier. Dan wordt God niet een afstandelijke kille koude God, die allerlei ellende toelaat, maar een God die weet wat je doormaakt en op een zo intens diepe manier je genezen wil en kan, mits jíj dat toe kunt staan.

Zelf heb ik ook een hele diepe genezing al ontvangen op heel veel punten. Zolang je leeft, blijft dat proces doorgaan, maar je leert steeds beter om echt helemaal op Hem te vertrouwen. Dat is niet goedkoop, zielig of watjes-achtig, maar dat is moedig, dapper en overwinnend! Het kost je heel wat, om over je grenzen te stappen en je eigen inzichten als onbetekenend te gaan zien, zodat je God’s inzichten durft uit te proberen.

Dan word je leven totaal anders en daar gaat dit boek over; hoe je door enorm diepe pijn heen kunt komen op God’s manier. Dat is waar geloof werkelijk over gaat. Niet over de regels die wij binnen ons geloof aan elkaar opleggen.

Dit boek kan ik je echt van harte aanbevelen!

Het gaat dus niet direct over een BDE, maar wel over een Goddelijke ervaring van iemand die emotioneel enorm in de knoop zat.

Geen reacties

Nog geen reacties.

RSS-feed voor reacties op dit bericht.

Sorry, u kunt nu geen reacties geven.