18 november 2009

Wij maken deel uit van het geheel.

Categorie: Gedichten — Desiree @ 17:34

Een stelling van Albert Einstein; “Een mens maakt deel uit van het geheel dat wij “heelal” noemen en is beperkt in tijd en ruimte. Hij ervaart zichzelf, zijn gedachten en gevoelens als iets wat losstaat van de rest – een soort optisch bedrog van het bewustzijn. Deze toestand is een soort gevangenis die ons beperkt Continue reading →

20 juni 2009

Liefhebben is….

Categorie: Gedichten — Desiree @ 13:30

Schrijver; Paulo Coelho, uit  “Aan de oever van de Piedra huilde ik” Liefhebben is niet het goede willen doen, of iemand helpen of beschermen. Als we zo handelen, zien wij de naaste simpelweg als een object, en zien we onszelf als edelmoedige en wijze mensen. Dit heeft niets met liefde te maken. Liefhebben is ons Continue reading →

26 maart 2009

korte gedichtjes

Categorie: Gedichten — Desiree @ 09:46

De gedichten hieronder heb ik zelf geschreven. Als je ze wilt gebruiken, vermeld je dan wel mijn naam? LIEFDE!! Zó sterk, zo krachtig miljoen keer machtig in al zijn eenvoud, PRACHTIG!! ————————– LIEFDE! Onoverwinnelijk Beminnelijk! ————————– LIEFDE RUIM EN VRIJ KEERT HET TIJ!!

God Centraal

Categorie: Gedichten — Desiree @ 09:44

Dit gedicht heb ik zelf geschreven. Als je het wilt gebruiken, vermeld dan mijn naam a.u.b.   Als God centraal staat bij velen van ons Is er overal Liefde Onuitsprekelijk Meelevend Meevoelend Barmhartig Liefdadig   Zorg voor iedereen Rust voor iedereen Herstel van iedereen   Samen Eén!

Waterbron

Categorie: Gedichten — Desiree @ 09:42

Liefde is een bruisende, daverende en soms zacht ontspringende waterbron van fris, helder, verkoelend water. Het ontspant, Geneest, Herstelt, brengt Vreugde Genot Plezier “IK BEN HIER”….

Jezelf geven

Categorie: Gedichten — Desiree @ 08:40

Je mag jezelf geven aan de ander Zien wat er gebeurt Verwonderen over de liefde die vanzelf ontspringt….

5 maart 2009

Stil, gesloten

Categorie: Gedichten — Desiree @ 15:22

Stil, gesloten, teruggetrokken en op slot Soms proberend hoe het is, als je de deur op een kier openzet Maar o, zo kwetsbaar en klein, En ik weet zeker, dat U ook daar, Juíst daar, bij mij wilt zijn!!

Het LEVEN….

Categorie: Gedichten — Desiree @ 14:59

Het leven is veel makkelijker dan je denkt, God’s Grote Plan Jij als onderdeel Afhankelijk van God, zelf alles loslaten in Zijn Liefdevolle Hand   En dán gebeuren er Grote Dingen!   Géén controle Géén gepieker Géén zorgen Géén slapeloze nachten   Heerlijk leven als een kind Genieten van de dingen om je heen Van Continue reading →

LIEFDE !

Categorie: Gedichten — Desiree @ 13:53

Je springt op in mijn hart! Juícht, diep van binnen En je wilt naar buiten Naar alle vogels fluiten   Zingen naar alle mensen Vreugde met elkaar intens beleven     Weg is de eenzaamheid Genieten van Verbondenheid!   Het is feest! Nu al een beetje, Straks intens, een BRUILOFTSFEEST !!!